Втор дел на летни позадини за вашиот десктоп. Облечете го и освежете го со прекрасните фотографии од диви плажи, острови и мориња кои и тоа како ќе ве освежат и направат да се чуствувате дека сте таму. 

Втор дел на летни позадини за вашиот десктоп. Облечете го и освежете го со прекрасните фотографии од диви плажи, острови и мориња кои и тоа како ќе ве освежат и направат да се чуствувате дека сте таму.


Летни позадини 08

Достапни резолуции: 1152×864  1280×960  1280×1024

Летни позадини 09

Достапни резолуции: 1024×768  1152×864  1280×960  1280×1024

Летни позадини 10

Достапни резолуции: 1024×768  1152×864  1280×960  1280×1024

Летни позадини 11

Достапни резолуции: 1024×768  1152×864  1280×960  1280×1024

Летни позадини 12

Достапни резолуции: 1280×800  1440×900  1680×1050

Летни позадини 13

Достапни резолуции: 1152×864  1280×960  1280×1024

Летни позадини 14

Достапни резолуции: 1152×864  1280×960  1280×1024
 

{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *