Во животот секогаш се отвора некој прозорец

преку кој влегува ЗРАК НА НАДЕЖ

преку кој влегува едно ПОСВЕТЛО УТРЕ.


Ако не сте слушнале

Каква е таа наука...

Најубав начин да се започне денот

Животот не е блок...


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *