Фотографиите случајно биле направени од анонимен фотограф пред неколку години кој потоа ги продал на локалните весници во Франција каде што биле и објавени. 

Кој би рекол дека и животните не знаат да сакаат и љубат. Наводно целата тажна случка се случила на некоја од улиците во Париз од како една од ластовичките била удрена од кола.

Фотографиите случајно биле направени од анонимен фотограф пред неколку години кој потоа ги продал на локалните весници во Франција каде што биле и објавени. 

Кој би рекол дека и животните не знаат да сакаат и љубат. Наводно целата тажна случка се случила на некоја од улиците во Париз од како една од ластовичките била удрена од кола.


Неговата сакана беше сериозно повредена.

Две ластовички

Таа беше удрена од кола додека леташе ниско над патот.
Тој за цело време упорно и носеше храна и беше покрај нејзе. 

Две ластовички

Тој уште еднаш одлета за да и донеси храна но кога се врати се шокира…таа веќе беше мртва 🙁

Љубовна приказна од Франција
Проба да ја подмрдни…ретко виден гест од страна на ластовички.

Од како заклучи дека неговата сакана е мртва, тој започна да плаче ;(

Љубовна приказна

На крај остана покрај нејзиното тело и тагувајќи за нејзе.

Оваа слика беше објавена во сите дневни весници во Франција на насловна, каде што за рекордно време биле продадени како никогаш досега.

Дали е случката вистинска или е обична монтажа утврдете сами.


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *