Има 4 нешта кои што во животот не можат да се повратат:

Збор…откако ќе се каже.

Прилика…откако ќе се пропушти.

Време…откако ќе замине.

Личност…откако ќе умре.


Градина на љубовта

Хороскоп

Да веруваш во добрината

Шанса за успех

Најголема грешка...


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *