Бидејќи сезоната во капење е во тек,

некои личности би можеле лесно

да одпливаат од мојот живот.

Долго веќе пливаа по моите живци!!!


За секоја убавина постои...

Не е важно кој е до тебе...

Животот е ПОКЕР

СИте сонувам за некоја...


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *