… Сакав само да ти посакам едно Добредојде во човечкото искуство… Редно е и ти да бидеш малку осамена… За прв пат во својот живот седни и поразговарај со осаменоста… Научи и ти како да се справиш со неа… Креирај фолдер од неа, и зачувај ги сите свои подлости, можеби еден ден ќе сватиш колку е болно кога ги користиш емоциите од друго лице за да си ги задоволиш своите неисполнети желби…

Навистина многу тажно…


… Сакав само да ти посакам едно Добредојде во човечкото искуство… Редно е и ти да бидеш малку осамена… За прв пат во својот живот седни и поразговарај со осаменоста… Научи и ти како да се справиш со неа… Креирај фолдер од неа, и зачувај ги сите свои подлости, можеби еден ден ќе сватиш колку е болно кога ги користиш емоциите од друго лице за да си ги задоволиш своите неисполнети желби…

Навистина многу тажно…

Стана очигледно дека повеќе не си му потребна никому… Дури не се промениш, мој совет ти е да исчезниш како пареа во воздухот…

Нема да ни биде ни најмалку чудно што толку брзо сме се навикнале на твоето отсуство !!!

By ~ Дејан Б.Богески ~


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *