Си бев среќен со девојката. Се забавувавме околу една година, ни беше супер и на крајот решивме да се венчаме.

Постоеше само една работа што многу ме вознемируваше: Нејзината помлада сестра. Таа има 20 години, секогаш носи мини сукњи и маици со длабоко деколте. Кога сум во нејзина близина обавезно и ја гледам нејзината долна облека.

Еден ден сестрата на мојата идна невеста ме викна да одам кај неа за да…


Си бев среќен со девојката. Се забавувавме околу една година, ни беше супер и на крајот решивме да се венчаме.

Постоеше само една работа што многу ме вознемируваше: Нејзината помлада сестра. Таа има 20 години, секогаш носи мини сукњи и маици со длабоко деколте. Кога сум во нејзина близина обавезно и ја гледам нејзината долна облека.

Еден ден сестрата на мојата идна невеста ме викна да одам кај неа за да ги видам поканите за свадбата. Кога стигнав таму, таа беше сама. Ми шепна на уво дека отсекогаш ме посакувала, а јас скоро ќе бидам оженет. Ми рече дека сака да води љубов со мене барем еднаш пред да се оженам со нејзината сестра. Бев во тотален шок, не можев ништо да кажам. Ми рече само: “Јас одам горе во мојата соба, ако сакаш само дојди и земи ме”.

Јас тотално се укочив од шок и ја гледав како се качува на горниот спрат. Кога се качи горе ги соблече гаќите и ги фрли на мене. Стоев така укочен уште некој миг и тогаш се свртев и почнав да трчам низ излезната врата, накај колата. Во тој момент ги приметив мојата идна сопруга и нејзиниот татко како доаѓаат накај мене. Мојата девојка ме гушна и ми рече: “Мил мој, знаев дека си вистинскиот”, а нејзиниот татко додаде: “Овој мал тест ме увери дека ќе ја дадам ќерка ми во вистинските раце. Честитам младичу. Добредојде во фамлијата”.

НаравоУчение: Секогаш кондомите чувајте ги во колата!


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *