Јавен отворен повик

– АПЕЛ кој се појави во Битола многу одамна и кој се уште е актуелен и кој се однесува за сите „женски“ и „машки“ од градо, кои се повикуваат да престанат да глумат лудило и едните и другите и повеќе да почнат да…

Јавен отворен повик – АПЕЛ кој се појави во Битола многу одамна и кој се уште е актуелен и кој се однесува за сите „женски“ и „машки“ од градо, кои се повикуваат да престанат да глумат лудило и едните и другите и повеќе да почнат да…


Апел до сите битолчани и битолчанки


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *