Петти дел на интересни љубовни изреки и пораки за вашите најсакани…

Желбата за она што го немаме

не дозволува да се радуваме

на она што го имаме…

Љубовни изреки и пораки


Животни лекции

Чекањето е рѓа

Нашите животни желби

Како да кажеш збогум

Не се откажвај

Произведено во кина

Романтични моменти во зима

Зимски романтични моменти


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *