Компилација на неколку од најдобрите фотографии направени во вистински момент за 2012 година направени на различни прекрасни места.

Нашата прекрасна чудесна земја со нејзините убавини кои за жал поради човековата негрижа ќе ги има се помалце.

 

Компилација на неколку од најдобрите фотографии направени во вистински момент за 2012 година направени на различни прекрасни места.

Нашата прекрасна чудесна земја со нејзините убавини кои за жал поради човековата негрижа ќе ги има се помалце.


1. Изгрејсонце на Фуџи

Изгрејсонце на Фуџи

2. Сурфер

Сурфер

3. Надворешно џакузи на врвот Матерхорн

Џакузи на Матерхорн

4. Олимписка полна месечина

Олимписка полна месечина

5. Банџи скокање во Рио

Банџи скокање во Рио

6. Персидите метеорски дожд

Персеиди - метеорски дожд

7. Рентгенска снимка од морско животно

Рентгенска снимка

8. Средба на слон со морски лав

Слон и морски лав


Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *