Фотографии од познатите светски ѕвезди направени т.е. нацртани со молив.

На прв поглед и на многу од нив нема да верувате дека се направени со молив но напротив, со голема прецизност и посветеност тоа го направиле до такво совршенство да изгледаат како да се фотографирани. На тоа ќе одлучете вие дали се реални или се обични фотографии.

Фотографии од познатите светски ѕвезди направени т.е. нацртани со молив.

На прв поглед и на многу од нив нема да верувате дека се направени со молив но напротив, со голема прецизност и посветеност тоа го направиле до такво совршенство да изгледаат како да се фотографирани. На тоа ќе одлучете вие дали се реални или се обични фотографии.


1. Орландо Блум

Орландо Блум

2. Анџелина Џоли

Портрет на Анџелина Џоли

3. Џони Деп

4. Морган Фримен

Портрет на Морган Фримен

5. Хју Лори – доктор Хаус

Портрет доктор Хаус

6. Лив Тајлер

Портрет Лив Тајлер

7. Патрик Стујарт

Портрет Патрик Стујарт

8. Мр. Бин

Портрет Мр. Бин

11. Џокерот

Бетмен и Џокерот


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *