1.Телефонските разговори се готови за 30 секунди.

2.На филмовите скоро секогаш жената е гола.

3.За годишен одмор од 5 дена потребен ти е само еден куфер.

4.Не мора да водиш евиденција за сексуалниот живот на твоите другари.

5.Редот пред машкото WC е 80% пократок.


1.Телефонските разговори се готови за 30 секунди.

2.На филмовите скоро секогаш жената е гола.

3.За годишен одмор од 5 дена потребен ти е само еден куфер.

4.Не мора да водиш евиденција за сексуалниот живот на твоите другари.

5.Редот пред машкото WC е 80% пократок.

6.Кога ги менуваш програмите на ТВ не мора да застануваш на секоја програма каде некој плаче.

7.Другарите не те замарат секој пат кога се здебелиш или ослабиш.

8.Фризерите не се полнат пари од тебе.

9.Твојот задник не е фактор во разговорите за работа.

10.Ниту еден оргазам не е лажен.

11.Не мораш да носиш торба и во неа секакви непортеби работи кога ќе појдеш некаде.

12.Сваќаш зошто стриповите се смешни.

13.Презимето ти останува цел живот.

14.Кога некој ја критикува твојта работа, не мора потајно да паничиш дека сите те мразат.

15.Целата гаража е твоја.

16.Можеш да се истушираш и спремиш за 10 минути.

17.Кај сексот не мора да се грижиш за својата репутација.

18.Ако некој заборави да те викне на роденден сеуште е твој пријател.

19.Не мораш секое утро да се будиш покрај влакнест газ.

20.Никој не ни приметува ако имаш 34 и си не оженет

21.Можеш да се “потпишеш” на снегот.

22.Цвеќе може сё да среди.

23.Не се замараш со туѓи чуства.

24.Предигра не е неопходна.

25.Можеш да ја соблечеш маицата кога е топол ден.

26.Механичарите ти ја говорат вистината.

27.Можеш со пријателите да гледаш фудбал со часови без помисла: “Да не е лут на мене”

28.Знаеш најмалку 20 начини да отвориш пиво.

29.Можеш да седиш со раширени нозе без разлика што си облекол.

30.Далинскиот управувач е само твој.

31.Луѓето не гледаа во твоите гради додека зборуваш со нив.

32.Имаш нормален однос со твојата мајка.

33.Можеш да купуваш кондоми без продавачот да те замислува гол.

34.Смртта на Lady Di за тебе е уште една лоша вест.

35.Никогаш нема да му кажеш НЕ на сексот зошто “не си расположен”

36.Новата гардероба не ги гребе твоите нозе.

37. Порно филмовите се правени само за тебе.

38. “Čuvari plaze”.

39.Секогаш има спорт на некоја програма.

40.И за крај што е тоа “Целулит”??


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *