Очите да ти…

Очите да ти греат од среќа, срцето од радост да ти чука и сите птички пак да пеат, затоа што денес славиш роденден ти, за многу години!

Посебен ден…

Изгледа како и секој ден. Но е посебен. Бидејќи ти е роденден. Имај добро здравје, среќа, и смеј се, затоа што насмевката ти е најубава облека!

Ти го посакувам она што…

Ти го посакувам она што никој не се сетил да ти го посака, а ти го исчекуваш молејќи. Нека ти се исполни сето тоа на кое се надеваш,