Божиќни честитки 2013 – втор дел

Честитки за божиќ

Божиќни честитки по повод божиќните празници за вас и вашите најмили. Посакајте на вашите Среќен божиќ на вашите најблиски со некоја од многуте уникатни интересни божиќни честитки и божиќни пораки. Среќен Божиќ – Христос се роди…

Божјата милост…

Божјата милост насекаде нека ве прати, нека за доброто со добро ви се врати Христос насекаде да ве води, Среќен Божиќ, Христос се роди.