Ако некогаш солзата ти го замати окото или тагата ти го прикрие лицето сети се дека на овој свет постои некој, а не секој, секогаш, а не понекогаш, кој ќе се сети дека денес е твојот ден…СРЕЌЕН РОДЕНДЕН.

Ако немаш љубов-пронајди ја, ако немаш животна цел-постави ја, ако немаш желба-посакај ја затоа што денес е твој ден…СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!

Се навикнав да се смеам кога ми се плаче, се навикнав на живот мачен, се навикнав да умрам длабоко во себе, но не се навикнав да живеам без тебе.

Никогаш не враќај и се на старата љубов, затоа што таа е прочитана книга и и го знаеш крајот!!!

Да живееш… Да копнееш… Да се будиш секое утро со помислата дека си некому потребен… Најубавото чувство. Тоа што нè исполнува. Ни го прави животот посебен и единствен. Единствен, на начин на кој некогаш бил само дел од нашите сонови. Што е тоа? Кое е тоа чувство кое може да ги помине сите препреки само […]

Еден збор малку е, илјада зборови многу се, два збора кажуваат се прочитај ги молим те, тие значат се. ТЕ САКАМ.