Јас сум на болница…

Еј што правиш арен си? Јас сум на болница, не е ништо страшно. Ми најдоа камен во жолчката, песок во бубрегот, а тебе во срцето.

ПОВЕЌЕ...

Посакувам да сум…

Посакувам да сум гостин во твоите мисли, посакувам да сум вино во твоите усни, посакувам да сум бисер во твоите очи и засекогаш да останам

ПОВЕЌЕ...

Нека светлината од…

Нека светлината од месечината те упати до мене, а сонцето нека те грее како што би направила јас кога би бил покрај мене.

ПОВЕЌЕ...

Ми рекоа дека…

Ми рекоа дека животот е полн со тага, дека нема некоја драга, да секоја ружа има трн, и да е секој ден црн. Ми рекоа

ПОВЕЌЕ...

Да можам сништата…

Да можам сништата во јаве да ги претворам, да те здогледам штом очи ќе отворам, да место вода твоите усни ги пиам, да те сакам

ПОВЕЌЕ...

Моево срце без…

Моево срце без тебе пати, а твоето нешто ми мати. Сакај го моето како јас твоето, или дојди земи си го своето.

ПОВЕЌЕ...

Твојата љубов е како…

Твојата љубов е како поток што од рајот тече, а мене поради тебе животот ме пече. Ти праќам бакнежи послатки од мед, а за мене

ПОВЕЌЕ...

Зошто го сакам…

Живеам, зошто други го сакаа тоа, патам, зошто ги сакам очите твои, умирам, зошто го сакам она што никогаш нема да биде мое…ТЕБЕ!

ПОВЕЌЕ...

МАКЕДОНСКИ СМС ПОРАКИ

FACEBOOK
COVER СЛИКИ

ПРЕПОРАЧУВАМЕ

РОМАНТИЧНИ СЛИКИ

LOVE

Hiking in Macedonia

Истражија Македонија од поинаков агол. Авантури според вашите потреби и замисли...
EXPLORE