Кога очните капачина ќе почнат да ти тежат затвори ги и помисли на мене, сети се дека јас цело време мислам на тебе. Мислите мои те прегрнуваат и ти шепотат над уФце Добра Ноќ Ангелче Мое

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *