Љуби, смеј се постојано, помири се со нештото кое морало да биде така. Давај се, и не жали за ништо, затоа што животот е прекраток за да чуствуваш тага.

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *