На ваше барање и само за вас петти дел на креативни Cover слики за вашиот профил.

Направете го вашиот профил креативен и уникатен, одберете ја вашата омилена слика.

На ваше барање и само за вас петти дел на креативни Cover слики за вашиот профил.

Направете го вашиот профил креативен и уникатен, одберете ја вашата омилена слика. Десен клик и Save Image As…

Луѓето се менуваат

Лудилото во љубовта

Ние сме како Copy & Paste

Нашата профил слика

Се уште те боли

Тажен поглед

Учи, положи и на крајот заборави

Срца двеФејсбук Cover слики 04
Фејсбук Cover слики 03
Фејсбук Cover слики 02
Фејсбук Cover слики 01

{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *