Ти посакувам…

Ти посакувам толку здравје, за да ја зачудиш медицината! Толку среќа за да ти завидат и ангелите. Толку љубов за ниту историјата да не може да ја запише. Толку пари за да ти завидат и милионерите. И толку среќни моменти што ќе ги делиш со сите околу тебе!

Маченче мое…

Маченче мое денес е твој ден,биди со тие што те сакаат и ги сакаш.Денес е денот кога ќе видиш на кого вистински му значиш. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН