Денот кога си се…

Денот кога си се родил бил многу врнежлив ден, а дождот не бил ништо друго туку солзите на небото кое плачело кога видело дека најубавиот ангел наместо на небото се родил на земјата..тој ангел си ти…СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!

Денес месечината ќе…

Денес месечината ќе заспие во твојата насмевка, љубовта ќе го насели твоето срце и сета среќа ќе биде твоја зошто овој ден е твој ден, СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!