Прв дел на интересни и креативни реклами на автобуси ширум светот.

Доста добар и интересен, креативен пример и концепт на рекламирање кој се применува секаде во светот, но за жал кај нас се уште не можеме да погледнеме нешто креативно.

Прв дел на интересни и креативни реклами на автобуси ширум светот.

Доста добар и интересен, креативен пример и концепт на рекламирање кој се применува секаде во светот, но за жал кај нас се уште не можеме да погледнеме нешто креативно.


Креативни реклами автобуси 01

Креативни реклами автобуси 02

Креативни реклами автобуси 03

Креативни реклами автобуси 05

Креативни реклами автобуси 06

Креативни реклами автобуси 07

Креативни реклами автобуси 08

Креативни реклами автобуси 09

Креативни реклами автобуси 10

Креативни реклами автобуси 11


Може ќе ве интересира и:

{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *