Мотиватори прв дел

Мотиватори на англиски

Мотиватори и инспиративни пораки на англиски јазик за мотивација и инспирација.

Мотивирачки пораки

Мотиватори на англиски

 Уште една доза на мотивирачки и инспиративни пораки на англиски јазик, кои ќе ве мотивираат.

I Love You Because 03

bidejki gi_znaes_site_moi_tajni

Трет дел на интересни и инспиративни начини како да ја искажите вашата љубов спрема вашата сакана или сакан.

I Love You Because 02

Втор дел на инспиративни пораки

Втор дел на интересни и инспиративни начини како да ја искажите вашата љубов спрема вашата сакана или сакан. Напишете и/му порака оставете и ја на некое место, во нејзиниот џеб, ранец, на нејзината работна маса, нејзината омилена книга….

I Love You Because 01

Те сакам бидејќи

Интересни и инспиративни начини како да ја искажите вашата љубов спрема вашата сакана или сакан. Напишете и/му порака оставете и ја на некое место, во нејзиниот џеб, ранец, на нејзината работна маса, нејзината омилена книга…